Bruschetta
1. Bruschetta all’aglio - Kr. 35,-
4 stk. hvidløgsbrød
2. Bruschetta alla Toscana - Kr. 49,-
4 stk. hvidløgsbrød med løg, frisk tomat og basilikum
3. Bruschetta all’aglio e mozzarella - Kr. 49,-
4 stk. hvidløgsbrød med mozzarella
4. Bruschette Miste - Kr. 52,-
4 stk. brød med fire slags fyld efter chefkokkens fantasi
5. 4 stk lune italienske brød med hvidløgspesto & olivenolie - Kr. 35,-
Antipasti—Forretter
6. Carciofi gratinati con crudo - Kr. 99,-
Gratinerede artiskokker med mozzarella, hvidløg og Parmaskinke
7. Antipasto Misto della Casa - pr. pers. Kr. 159,-
Min. 2 pers
Italienske kolde specialiteter serveret med bruschettaer og brød
8 . Gamberoni gratinati - Kr. 109,-
Ovngratineret kæmperejser i hvidløgspesto
9. Burrata - Kr. 109,-
Eksklusiv ``Blødende `` Bøffel mozzaeella på bund af rucola og cherrytomater og cremet balsamico.
10. Carpaccio di Vitello - Kr. 119,-
Tynd skåret kalv serveret m/citron, olivenolie, rucola og parmesan
Salater
14. Insalata Caprese - Kr. 79,-
Frisk mozzarella ost med friske tomater, basilikum og jomfru oliven olie
15. Insalata di stagione con mozzarella - Kr. 79,-
Årstidens blandet salat
16. Insalata mista con Mozzarella e Prosciutto crudo - Kr. 89,-
Årstidens blandet salat med frisk mozzarella og Parma skinke
17. Olive - Kr. 30,-
En skål marineret oliven